loader image

BRYN & VIPPER

FARVE OG RET AF BRYN OG VIPPER

Lad mig fremhæve din naturlige skønhed med smukke bryn og vipper. Jeg kan tilbyde dig bryn og vippe behandlinger, der omfatter retning og farvning af både bryn og vipper. Med mit øje for detaljer kan jeg tilpasse dine bryn, så de passer til din ansigtsform og personlige stil, så de samtidig løfter dit ansigt og efterlader dig strålende med smukke og definerede bryn og vipper.

LASH LIFT

Lash lift er den ultimative løsning til øjeblikkelig vippeforvandling. Ved hjælp af skånsomme produkter, løftes og formes dine naturlige vipper, så de skaber et smukt buet look uden brug af lash-extensions. Resultatet er fyldigere, mere definerede vipper, der fremhæver dine øjne.

BROW LIFT

Brow lift er nøglen til perfekte øjenbryn. Den skånsomme behandling former og definerer dine bryn ved at løfte og style hårene i den ønskede retning. Resultatet er smukt løftede og veldefinerede bryn, der ved rette vedligehold, har en god holdbarhed, og giver et skarpt udtryk til dit ansigt.

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

Bedste behandlinger hos Astrid. Hun er så sød, meget dygtig og kompetent til hendes arbejde. Mærker hendes glæde for hendes arbejde. Mødes altid med et dejligt smil og hej. Bedste anbefalinger herfra.

Anbefaling fra Facebook

TRÆNGER DU TIL SELVFORKÆLELSE?

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.