loader image

LASH LIFT

FÅ SMUKKE LØFTEDE VIPPER

Prøv en rigtig vippeforvandling med et flot lash lift. Opdag hvordan et lash lift kan fremhive dine egne naturlige vipper, helt uden brug af lash-extensions.  Lash Lift er blevet en populær behandling, der løfter og former dine vipper, og dermed skaber en smukt buet effekt. Fremhæv din naturlige skønhed med et lash lift og lad dine øjne tale for sig selv.

SÅDAN PLEJER OG VEDLIGEHOLDER DU DIT LASH LIFT

  • De første 24 timer er afgørende: Undgå vand, damp, makeup og gnidning af øjnene for at sikre, at løftet sætter sig korrekt.
  • Undgå at bøje dine vipper: Lad dine naturlige vipper hvile og undgå at bøje eller trække i dem, da dette kan påvirke resultatet.
  • Brug en vippebørste: Børst forsigtigt dine vipper dagligt for at opretholde formen og sprede naturlige olier for sundhed og glans.
  • Gør regelmæssigt brug af plejeprodukter: Vælg plejende produkter, der ikke skader løftet, og brug dem jævnligt for at holde vipperne sunde og stærke.

Efter endt behandling, er det muligt at købe plejeprodukter til dine vipper i min klinik. Jeg står klar til at vejlede og rådgive dig i korrekt brug af produkterne i forbindelse med dit lash lift.  

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

❤️❤️❤️❤️❤️ hjerter og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den sødeste Astrid. En kæmpe anbefaling herfra. Astrid er sød, imødekommende, professionel, dygtig og uanset hvad man får lavet ved hende, så er man altså bare i trygge hænder.

Anbefaling fra Facebook