loader image

OM BLISS BY BECH

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beauty verdenen. Jeg har lige siden barns ben altid godt kunne lide at være kreativ, og har ofte været fordybet med at tegne og male. Jeg brugte desuden meget tid på at læse magasiner som “Vi Unge” og fulgte intenst de seneste trends indenfor make-up, negle, hår og hudpleje. Det var derfor uundgåeligt at jeg allerede som 10-årig gav mig i kast med hudpleje og make-up (dog ikke altid med lige gode resultater). Jeg var meget usikker, da jeg døjede med svær acne, og derfor prøvede alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt, da jeg endnu ikke havde forståelse for kroppen og huden generelt. Jeg lærte dog hurtigt at kroppen er én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen; hvordan har hovedet, hjertet og maven det? Du vil derfor også opleve at når du kommer til behandling hos mig, at du ikke bare får smurt en creme på dit ansigt; en behandling hos mig, er med en generel forståelse for det hollistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.  

Jeg har altid vidst at jeg skulle arbejde med mennesker, og allerhelst hvor jeg kunne bruge mine egne erfaringer, gøre en positiv forskel og udnytte mine kreative evner. Jeg har derfor arbejdet i beauty branchen siden 2010, blandt andet i butikker som Stylebox, Magasin, Nicebeauty og hudklinikker. Jeg er altid blevet opfordret af mine kunder og familie til at gå selvstændigt, hvilket jeg gjorde den 1. september 2021 med “Bliss by Bech”. Jeg holder mig altid opdateret med kurser og nye teknikker, og vil gøre mit yderste for at udvikle og dygtiggøre mig, så du altid kan være sikker på at vi sammen opnår de bedste resultater. 

I klinikken vægter jeg kvalitet og godt håndværk rigtig højt, og jeg er derfor uddannet læge-eksamineret kosmetolog, vippetekniker og make-up artist. Jeg har arbejdet med mange forskellige brands, men mine foretrukne til behandlinger er Kalahari, Mii Cosmetics, Lycon og Jax Wax, da de lever op til mine høje forventninger i forhold til miljø, kvalitet og etik. Skønhed og pleje er ikke kun mit arbejde, det er passionen i mit liv og min store interesse i hverdagen.  

 Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Astrid Bech Augustinussen

ANBEFALINGER

Fantastisk oplevelse at komme hos Astrid. Ud over god og kompetent behandling, er der også en utrolig service og vejledning, fra Astrids side.
Kan kun anbefale Bliss by Bech- glæder mig til næste gang.

Anmeldelse fra Facebook

TRÆNGER DU TIL SELVFORKÆLELSE?

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.