loader image

MASSAGE

SKAB RO I KROP OG SJÆL MED EN MASSAGE
HOS BLISS BY BECH I KOLDING

Træd ind i en verden af total afslapning og velvære. Mine massagebehandlinger er skabt til at forvandle stress til ren foryngelse. Oplev dybdegående ro og forfriskende energi i en behandling der er skabt unikt til dig, så den lindre dine spændinger og genopretter din indre balance. Jeg stræber efter at skabe en unik oplevelse, der tilpasset dine behov, og lader dig dykke ned i ren velvære og fysisk velbefindende.

Rygmassage

Forkæl dig selv med en dejlig velvære massage, hvor du samtidig vil få løsnet op for spændinger og myoser. Du får en afslappende massage af ryg, lænd, nakke og skuldre. Ved at arbejde med kroppens muskler, energibaner og blodcirkulation, bliver du sendt ud på en lille rejse væk fra hverdagen. Affaldsstoffer masseres væk, muskler afspændes og blodcirkulationen kickstartes.

Kropsmassage

Forkæl dig selv med en dejlig velvære massage, hvor du samtidig vil få løsnet op for spændinger og myoser. Du får en afslappende massage af ryg, lænd, nakke, skuldre, arme og ben (hvis ønsket, kan der indgå let massage af balde(r) og fødder).

Kropsmassage + ansigtsmassage

Forkæl dig selv med en dejlig velvære massage, hvor du samtidig vil få løsnet op for spændinger og myoser. Du får en afslappende massage af ryg, lænd, nakke, skuldre, arme og ben (hvis ønsket, kan der indgå let massage af balde(r) og fødder).

Kropsmassage & eksfoliering

Forkæl dig selv med en dejlig velvære massage, hvor du samtidig vil få løsnet op for spændinger og myoser. Du får en afslappende massage og eksfoliering af ryg, lænd, nakke, skuldre, arme og ben (hvis ønsket, kan der indgå let massage af balde(r) og fødder). Eksfoliering fjerner døde hudceller, og efterlader huden blød og parat til fugtgivende produkter. Udover det, så er behandlingen stimulerende for huden, og på den måde forfiner det strukturen, samt øger både vitaliteten og udstrålingen af overfladen.  

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

Er kommet ved Astrid de sidste 7 år, og det fortsætter jeg med. Hun er hjertevarm, kan sig kram, er omhyggelig og meget kompetent i alt hvad hun laver. Astrid er altid meget fleksibel og det er et kæmpe plus 💗 Går altid glad og tilfreds ud af døren. De varmeste anbefalinger fra mig

Anbefaling fra Facebook

TRÆNGER DU TIL SELVFORKÆLELSE?

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.