loader image

BROW LIFT

OPLEV ET FRISKT LOOK MED BROW LIFT

Drømmer du om flotte bryn, som ikke kræver tid foran spejlet hver morgen og som giver dit ansigt et friskt udtryk?
Så skal du få lavet et Brow Lift! 
Med et brow lift løfter, former og definerer jeg dine bryn, som tilmed også løfter dit ansigt.
Formen på dine bryn bliver tilpasset så det passer til dit ansigts form, og fordi et Brow Lift kan laves enten markant eller naturligt, kan det også tilpasses til dit ønskede udtryk og din personlighed. 

SÅDAN PLEJER DU DIT BROW LIFT

  • Undgå kontakt med vand og produkter de første 24 timer: Hold øjenbrynene tørre og undgå makeup samt skønhedsprodukter for at lade løftet sætte sig korrekt.
  • Undgå at bøje, gnide eller trække i øjenbrynene for at opretholde løftets form og varighed.
  • Brug en bryn-børste: Børst forsigtigt øjenbrynene dagligt for at opretholde formen og sprede naturlige olier for sundhed og glans.
  • Regelmæssig brug af brynplejeprodukter: Brug specielle brynplejeprodukter, og anvend dem jævnligt for at holde brynene sunde og i form.

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

❤️❤️❤️❤️❤️ hjerter og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den sødeste Astrid. En kæmpe anbefaling herfra. Astrid er sød, imødekommende, professionel, dygtig og uanset hvad man får lavet ved hende, så er man altså bare i trygge hænder.

Anbefaling fra Facebook