loader image

VOKSBEHANDLING TIL ANSIGT OG KROP

SLIP AF MED UØNSKET HÅRVÆKST

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

Er kommet ved Astrid de sidste 7 år, og det fortsætter jeg med. Hun er hjertevarm, kan sig kram, er omhyggelig og meget kompetent i alt hvad hun laver. Astrid er altid meget fleksibel og det er et kæmpe plus 💗 Går altid glad og tilfreds ud af døren. De varmeste anbefalinger fra mig 🥳

Anbefaling fra Facebook

TRÆNGER DU TIL SELVFORKÆLELSE?

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.