MAKE-UP TIL EN VIGTIG BEGIVENHED

FÅ SKABT ET UNIKT LOOK MED MAKE-UP

Med flere års erfaring indenfor skønhedsbranchen, kan jeg hjælpe dig med et make-up look udover det sædvanlige, i alt lige fra det daglige elegance look til fortryllende aftenlooks. Uanset om du søger en naturlig glød eller glamourøs forvandling, tilbyder jeg skræddersyede løsninger, der omfavner din unikke skønhed. Jeg forstår vigtigheden af at skabe et udtryk, der afspejler din personlighed og stil. 

Dag make-up

Til dig der har vil have en naturlig og professionel hverdags make-up. Vi starter med at afklare dine ønsker, og jeg tager højde for dine ansigtstræk, hudtone og afstemmer make-uppen så den passer til dine farver og personlige smag.

Aften make-up

Til dig der skal til den store fest, eller har behov for ekstra “glam” i hverdagen. Vi starter med at afklare dine ønsker, og jeg tager højde for dine ansigtstræk, hudtone og afstemmer make-uppen så den passer til dine farver og personlige smag. 

Make-up vejledning

Behandlingen er til dig der ønsker vejledning i hvilken make-up, der passer til dig. Sammen gennemgår vi, hvad de forskellige produkter kan og du vil få “step-by-step” vejledning. Make-uppen tilpasses dig og hvad der passer bedst til din hverdag, så vi kan få fremhævet alle dine smukke træk. 

Brude make-up

Til dig der skal se knivskarp ud på den store dag. En uge før brylluppet får du lavet en prøvemake-up, så vi får afklaret dine ønsker og farver. På bryllupsdagen kan du enten komme og få lagt din smukke brude make-up i klinikken, eller jeg kan komme til en ønsket adresse.

OM KLINIKKEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

ANBEFALINGER

Jeg er så helt igennem glad for at have fundet Astrid.
Den faglighed og grundighed, som Astrid besidder, gør, at jeg ikke bare er meget tilfreds; men det gør også, at jeg går derfra med en større forståelse for, hvorfor og hvordan jeg selv vedligeholder bedst muligt indtil næste behandling.
Desuden er Astrid altid i godt humør, kærlig, venlig og omsorgsfuld.

Anbefaling fra Facebook

TRÆNGER DU TIL SELVFORKÆLELSE?

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.