loader image

BRUDEMAKEUP

MAKEUP TIL DIT BRYLLUP

Skal du giftes? Så lad os sammen fuldende dit look med en smuk brude make-up.  En uge før brylluppet får du lavet en prøvemake-up, så vi får afklaret dine ønsker og farver. På bryllupsdagen kan du enten komme og få lagt din smukke brude make-up i klinikken, eller jeg kan komme til en ønsket adresse (NB. Maks 1 times kørsel fra Kolding – kørselstillæg á 500,00 kr.).

bliss by Bech brudemakeup kolding

BOOK TID TIL DIN BRUDEMAKEUP

Fuldend din store dag med en smuk og holdbar brude make-up. Book tid til både din prøve make-up og bryllupsdagen her eller kontakt mig på telefon eller sociale medier, så vil jeg hjælpe dig. 

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

❤️❤️❤️❤️❤️ hjerter og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den sødeste Astrid. En kæmpe anbefaling herfra. Astrid er sød, imødekommende, professionel, dygtig og uanset hvad man får lavet ved hende, så er man altså bare i trygge hænder.

Anbefaling fra Facebook