loader image

VOKSBEHANDLING TIL MÆND

SLIP AF MED UØNSKET HÅRVÆKST

Hos Bliss by bech tilbydes en række professionelle voksbehandlinger, der imødekommer mænds specifikke behov. Mine voksbehandlinger er skabt til at give dig en problemfri og effektiv behandling. Uanset om du ønsker at fjerne uønsket hår på øre/næse, ryg, eller intimbehandling, har jeg løsningen til dig.

KVALITET PRODUKTER SIKRER
ET GODT RESULTAT

Jeg ved, at præcision er afgørende, når det kommer til voksbehandlinger til mænd. Mine mange års erfaring som kosmetolog, gør at jeg kan tilbyde dig voksbehandlinger, der ikke kun fjerner uønsket hår, men også efterlader din hud glat og plejet. Jeg bruger kun produkter af høj kvalitet og moderne teknikker for at sikre, at du opnår de bedste resultater med minimal ubehag.

PROFESSIONEL OPLEVELSE I
DISKRETE OMGIVELSER

Min klinik er skabt til at tilbyde professionel pleje med fuld diskretion. Jeg forstår, at hårfjerning kan være en privat sag, og som kosmetolog, sikrer jeg dig en professionel og fortrolig oplevelse. Mit mål er at give dig den selvtillid, der følger med en velplejet hud uden uønsket hårvækst. Hos mig får du en tryg voksbehandling, der er skræddersyet til dine ønsker og behov, alt imens du slapper i behagelige og rolige omgivelser. 

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

❤️❤️❤️❤️❤️ hjerter og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den sødeste Astrid. En kæmpe anbefaling herfra. Astrid er sød, imødekommende, professionel, dygtig og uanset hvad man får lavet ved hende, så er man altså bare i trygge hænder.

Anbefaling fra Facebook