loader image

VOKSBEHANDLING TIL KROPPEN

FJERN NEMT OG HURTIGT UØNSKET HÅRVÆKST VED VOKS

Hårfjerning med voks er en af de mest effektive behandlinger til uønsket hårvækst. Behandlingen er meget hårreducerende, da hår og hårløg trækkes ud af folliklen og denne proces vil efter flere voksbehandlinger gøre at hårløget svækkes og hårkvaliteten bliver svagere og svagere. Når hår og hårkvaliteten svækkes, bliver hårene lysere og mindre i diameteren, hårvæksten bliver mere spredt og hårene vil føles mere bløde og fine. Det afhænger af hvor kraftig hårvækst man er født med, men for de fleste vil der kunne mærkes en reducerence effekt af hårvæksten efter 3-5 voksbehandlinger, samt at det vil gøre mindre ondt at blive vokset, da hårene er færre og finere. 

Hvis du jævnligt barberer dig, men er træt af indgroede hår og irriteret hud, kan hårfjerning med voks være behandlingen for dig. Ved din første voksbehandling, skal det minimum være 7-10 dage siden din sidste barbering. Man bør vokses hver 4 – 6. uge, hvorefter man er hårfri i ca. 14 dage, og hårene derefter langsomt begynder at vokse ud igen. For at opnå det bedste resultat af en voksbehandling, er det vigtigt, at man ikke skraber mellem voksbehandlingerne, idet man så ødelægger rytmen af udgroningen.   

Inden en voksbehandling er det en god ide at eksfoliere huden med en god bodyscrub, så døde hudceller fjernes og huden bliver blød. Huden bør eksfolieres 2-3 gange i ugen mellem hver voksbehandling, for at opnå de bedste resultater. 3-4 dage efter voksbehandlingen er det altid en god ide at eksfoliere det voksede område, for at mindske mulig irritation. Lige så vigtigt er det at give huden fugt, så brug en god fugtighedslotion. 

VIGTIGT FØR DIN VOKSBEHANDLING

  • Undgå solbadning i dagene op til din behandling, for at sikre at din hud ikke er solskoldet, og dermed mere sensitiv 
  • Eksfolier og brug en god bodylotion dagen før din voksning, da det sikrer de bedste resultater  
  • Benyt dig gerne af kundetoilettet inden din behandling, så du ikke er tissetrængende og hygiejnen sikres 
  • Sørg for at have spist og drukket inden din behandling, da det sikrer at du er mere afslappet og føler mindre ubehag 

EFTER DIN VOKSBEHANDLING

  • Hold dig fra solbadning 24 timer efter behandling, da din hud er mere udsat efter behandling 
  • Undgå at bade i klorvand 24 timer efter behandling, da dette kan virke meget udtørrende på huden 

BEHANDLINGEN UDFØRES IKKE, HVIS DU:

  • Har været på medicinsk acnebehandling (accutane/ isotretinoin) indenfor de seneste 6 måneder 
  • Har været eksponeret for UV-stråler (solbadning/ solarie), indenfor 4 dage før behandling 

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

Er kommet ved Astrid de sidste 7 år, og det fortsætter jeg med. Hun er hjertevarm, kan sig kram, er omhyggelig og meget kompetent i alt hvad hun laver. Astrid er altid meget fleksibel og det er et kæmpe plus 💗 Går altid glad og tilfreds ud af døren. De varmeste anbefalinger fra mig 🥳

Anbefaling fra Facebook