loader image

KROPS- & ANSIGTSMASSAGE

FORKÆL HELE DIN KROP

Forkæl dig selv med en dejlig velvære massage, hvor du samtidig vil få løsnet op for spændinger og myoser. Du får en afslappende massage af ryg, lænd, nakke, skuldre, arme og ben (hvis ønsket, kan der indgå let massage af balde(r) og fødder). Behandlingen afsluttes med massage af ansigtet. Ved at arbejde med kroppens muskler, energibaner og blodcirkulation, bliver du sendt ud på en lille rejse væk fra hverdagen. Affaldsstoffer masseres væk, muskler afspændes og blodcirkulationen kickstartes. 

Luk øjnene og drøm dig væk fra hverdagens stress og bekymringer. Massage giver velvære i både krop og sjæl! 

EFTER BEHANDLINGEN

Massage frigiver en masse affaldsstoffer, som ledes ud af kroppen via urinvejene, derfor er det vigtigt at du får drukket rigeligt vand efterfølgende.

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

❤️❤️❤️❤️❤️ hjerter og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den sødeste Astrid. En kæmpe anbefaling herfra. Astrid er sød, imødekommende, professionel, dygtig og uanset hvad man får lavet ved hende, så er man altså bare i trygge hænder.

Anbefaling fra Facebook