loader image

ANSIGTSBEHANDLING TIL MÆND

SKRÆDDERSYEDE ANSIGTSBEHANDLINGER TIL
DEN MODERNE MAND

I vores moderne verden er selvpleje og et velplejet udseende blevet stadig vigtigere for mænd. Jeg forstår behovene hos den moderne mand, og derfor skræddersyer jeg altid ansigtsbehandlingerne til at imødekomme specifikke hudplejebehov hos mænd. Min årelange erfaring med kosmetiske behandlinger, gør at jeg kan sammensætte skræddersyede løsninger, der ikke kun forbedrer din hud, men også passer til din livsstil.

MÆNDS HUDSTRUKTUR ER ANDERLEDES
END KVINDERS

Mænds hud adskiller sig fra kvinders, og derfor kræver det specialiseret pleje. Mine ansigtsbehandlinger er skabt med fokus på at takle specifikke hududfordringer, såsom forstørrede porer, tør og ru hud og generel træthed i huden. Jeg kombinerer avancerede teknikker og kvalitetsprodukter for at rense, forny og genoplive din hud. Uanset om du ønsker at bekæmpe aldringstegn, forbedre hudstruktur eller opnå en fejlfri teint, kan jeg tilpasse behandlingen så den opfylder din huds behov.

EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE

Mit mål er ikke blot at levere en ansigtsbehandling, men også at give dig en oplevelse af velvære og afslapning, så du kan nyde din behandling fuldt ud. Jeg kan konsultere dig om dine hudmål og skræddersy en behandlingsplan, der passer præcist til dine behov og ønsker. 

BOOK TID TIL DIN BEHANDLING

Forkæl dig selv med den bedste gave du kan give dig og din hud. Hvad end du søger en afslappende ansigtsbehandling, en hårfri hud med en luksuriøs voksbehandling eller en befriende massage, vil du blive mødt af rolige og jordnære omgivelser, som er passende til et øjeblik hvor du sætter dig selv i fokus og nyder den forfriskende følelse, det giver dig med et besøg i min klinik.

OM KLINIKKEN

Jeg hedder Astrid Bech Augustinussen, og er en passioneret læge-eksamineret kosmetolog, der elsker beautyverdenen.
Som ung døjede jeg med svær acne, og har derfor selv prøvet alle mulige produkter og behandlinger, som desværre ikke fungerede optimalt. Men jeg lærte at kroppen var én stor fabrik, hvor det hele hænger sammen. Derfor vil du opleve at behandlinger hos mig, foregår med en generel forståelse for det holistiske og hvordan livsstil har indflydelse på hud og velvære.

ANBEFALINGER

❤️❤️❤️❤️❤️ hjerter og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til den sødeste Astrid. En kæmpe anbefaling herfra. Astrid er sød, imødekommende, professionel, dygtig og uanset hvad man får lavet ved hende, så er man altså bare i trygge hænder.

Anbefaling fra Facebook